Taloushallinto ja palkat

Meidän asiakkaana säästät aikaa ja vaivaa, kun me hoidamme asiasi tarkasti ja vaivattomasti.

Palkkahallinto sisältää paljon lain määräämiä sääntöjä, mutta sekään ei ole ongelma, koska me olemme turvanasi. Saat kaiken tarpeellisen meiltä ja tiedotamme sinulle asioista, jotka sinun tulee tietää. Tämä helpottaa taakkaasi, sillä sinun ei tarvitse ottaa selvää kaikesta ja voit luottaa siihen, että meiltä saat aina tietoa, kun sitä tarvitset.

Mikä voisi olla helpottavampaa kuin tietää, että asiasi hoitaa osaava kumppani, joka pitää puoliasi kaikissa tilanteissa.

Yrittäjälle työntekijän palkkaus on aina riski ja iso askel, mutta meidän kanssa sekin askel pienempi. Kerromme mitä kaikkea tulee ottaa huomioon, kun palkataan henkilöstöä. Jokaisen yrittäjän on selvitettävä monia asioita ennen uuden työntekijän palkkaamista. On hoidettava vakuutukset ja verottajan vaatimukset. Mitä TES:ta alallasi sovelletaan ja kuinka paljon työntekijän palkkaaminen todellisuudessa kustantaa. Palkanlaskenta itsessään on oma taiteenlajinsa ja vaatii laajan tietopohjan hallintaa, meillä on pitkä kokemus palkanlaskennasta ja kaikesta siihen liittyvästä muusta taloushallinnosta. Autamme myös tukien ja korvauksien hakemisessa. Pystymme myös hallitsemaan suurempia työntekijämääriä, sillä asiakkainamme on myös isoja työllistäjiä Jyväskylän seudulta. Uusi tietosuojalaki tuo uusia haasteita palkkahallinnon hallitsemiseen, mutta ulkoistamalla palkkahallinnon meille, niin pidämme tietosi suojassa.

Palkanlaskennassa sinun tehtäväksesi jää työntekijöiden tehtyjen tuntien seuranta ja niiden ilmoittaminen meille. Me tulkitsemme tarvittaessa TES:et ja muut työvoimalait. Työntekijät voivat ollaan suoraan yhteydessä meihin, jos heillä on jotain kysyttävää palkkojaan koskien, näin sinun ei tarvitse vastata kysymyksiin, joihin et tiedä varmaa vastausta.

Laskemme palkat ja toimitamme verottajalle tarvittavat kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset, lisäksi hoidamme kaiken tietoliikenteen vakuutusyhtiöille, työttömyysvakuutusrahastolle ja muihin pakollisiin tahoihin. Hoidamme asiasi ilman, että sinun tarvitsee niistä huolehtia. Sinun tehtäväksi jää vain palkan hyväksyntä ja maksaminen. Ja sopimuksesta me voimme myös maksaa palkat puolestasi ja toimittaa palkkaerittelyt työntekijöille, mikä säästää aikaasi. Säilytämme palkka-aineistot ja työntekijöiden yksityistiedot salassa, eikä sinun tarvitse huolehtia niistäkään.

Palkanlaskenta on paljon muutakin kuin työtekijän tuntien seurantaa ja tuntipalkan miettimistä, on myös hyvä osata laskea, mikä on todellinen kustannus työntekijästä. Palkan lisäksi työnantaja kustantaa työntekijän eläke-, työttömyys-, tapaturma- ja ryhmähenkivakuutuksen ja maksaa palkasta sosiaaliturvamaksua. On aina hyvä selvittää todelliset kustannukset työntekijästä ennen kuin palkkaa ketään, etteivät kustannukset yllätä. Palkanlaskennan byrokratiasta selviät kuitenkin helposti meidän avulla. Yleensä työtekijän palkkaaminen on kannattavaa ja riski on pienempi, kun sinulla on apuna osaava palkanlaskennan ammattilainen ja taloushallinnon osaaja.

Meidän kanssamme tunnet turvallisuutta, sillä me pidämme huolen sinusta ja yritykestäsi, meidän kanssa et jää pulaan.