Yrityspalvelu Berg
=
yritysmaailman opas ja turvaköysi yrittäjille

Yritys

Yrityspalvelu Berg Oy on yritysmaailman opas ja turvaköysi yrittäjälle. Asenteemme kirjanpitoon ja asiakaspalveluun on rento ja iloinen, meidän kanssamme ei tarvitse jännittää.

Toimistomme sijaitsee Kuokkalan keskustassa Jyväskylässä, löydät meidät helposti Kuokkalan kirkkoa vastapäätä.

Autamme mielellämme asiakkaitamme ja huolehdimme heidän asioistaan kuin omistamme. Meidän työmme on laadukasta ja tehokasta, asiakkaamme saavat vain parasta palvelua. Halvalla ei hyvää saa ja kirjanpidon oikaiseminen ja korjaaminen on kallista ja aivan turhaa, sillä asiat pitäisi aina tehdä kerralla oikein. Tästä syystä me panostamme kirjanpidon laatuun ja siihen, että se on tehty kaikkien sääntöjen mukaan.

Olemme toimineet taloushallintoalalla jo noin 30 vuotta ja yritystä johtaakin jo toisen polven kirjanpitäjä, jolla on 15 vuoden kokemus alalta, vaikka onkin nuori yrittäjä.

Meille asiakaan menestys on tärkeintä, sillä se on myös meidän etu. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaansa turhaan byrokratiaan, vaan hän voisi keskittyä puhtaasti omaan toimintaan ja liiketoimintansa kasvattamiseen. Asiakkaanamme saat kaiken hyödyn irti meidän kokemuksestamme. Me voimme tarjota ideoita siihen, mikä on järkevintä juuri sinun yrityksesi kohdalla.

Hoidamme asiakkaidemme asioita niin, että aikaa ja rahaa säästyy. Jokainen voi tehdä tietenkin itse niin paljon kuin haluaa aikaansa käyttää, mutta me tarjoamme laatua, tehokkuutta ja osaamista. Voimme joustavasti sopia tarvittavista palveluista ja muuttaa niitä aina tarpeen mukaan. Me olemme joustava tilitoimisto.

Meillä on tyytyväiset asiakkaat, jotka luottavat meihin. Asiakaspalvelumme on nopeaa ja voit aina luottaa siihen, että asiasi hoidetaan huolella. Meillä on hyvä maine myös verottajan suuntaan, sillä meidän asiakkaillemme tehdyistä verotarkastuksista on tullut vain kiitoksia siitä, kuinka selkeää kirjanpitoa olemme tuottaneet. Se antaa hyvää kuvaa ja varmuutta ulkopuolisille siitä, että yrityksen asiat ovat kokonaisuudessaan kunnossa.

Yrityspalvelu Berg Oy:n toimitusjohtaja toimii Jaana Berg, jolla on kokemusta alalta jo yli 15 vuotta. Hän on suorittanut KLT-kirjanpitäjän tutkinnon, mikä on todistettu merkki taloushallinnon osaamisesta. Lisäksi hän on suorittanut PHT-tutkinnon, joka on samanlainen todistus palkkahallinnon puolen osaamisesta. Tästä syystä Jaana Berg saakin käyttää nimensä yhteydessä kirjainyhdistelmiä KLT ja PHT.

Jaanalla on laaja-alainen ammattitaito ja kokemus. Yrittämiseen ja auttamiseen löytyy innokkuutta, ja voit luottaa pitkäaikaiseen kumppanuuteen, sillä eläkeikä ei vielä uhkaa vielä moneen kymmeneen vuoteen. Jaana on myös asunut 3 vuotta Thaimaassa, kiertänyt Aasiaa, käynyt Uudessa-Seelannissa ja nähnyt jos jonkin moista. Tämän suuren seikkailun myötä myös asenne elämään ja yrittämiseen on muuttunut niin, että ihmiset ja niiden onnellisuus on tärkeintä. Tuo aika toi mukanaan myös kansainvälisyyden ja kielitaidon. Yrityspalvelu Berg Oy pystyy myös palvelemaan englannin kielellä.

Yrityksen sisäinen palo palveluun ja auttamiseen on suuri, ja sitä me haluamme jakaa kaikille asiakkaillemme. Tahdo sinäkin itsellesi parempi kirjanpitäjä ja ryhdy meidän kumppaniksi.

Yrityspalvelu Berg Oy tekee yritysvuoresi valloituksesta helpompaa!