Yritys- ja asiantuntijapalvelut

Meiltä saat yritysmaailman opaspalvelut, kaikki mitä matkallasi tarvitset. Me olemme turvaköytesi, kun valloitat yritysvuortasi.

Jokainen yrittäjä kaipaa tukea ja kumppania, jolta voisi välillä kysyä mielipidettä. Meillä on tietoa ja taitoa vastata kysymykseen kuin kysymykseen. Mikään ongelma ei ole niin vaikea, ettei siihen löytyisi ratkaisua, on vain uskallettava pyytää apua. Me emme kuitenkaan tee päätöksiä puolestasi vaan autamme ajatusten kokoamisessa ja järkeistämisessä. Lisäksi kerromme, miten asiat ovat lain ja sääntöjen mukaan tehtävä, ettei toimintasi kärsi tai pahimmassa tapauksessa ajaudu kuilun partaalle.

Joskus on vaikea löytää ketään, jonka kanssa voisi jakaa ajatuksiaan yrittämisestä. Meidän kanssa voit purkaa mieltäsi ja miettiä uusia ideoita luottamuksella. Tarkoituksemme on tukea asiakkaitamme heidän matkallaan kohti huippua kaikin mahdollisin keinoin. Tuki ja turva ovat tärkeitä jokaiselle yrittäjälle. Palvelemme rennolla otteella ja iloisesti hymyillen, meidän kanssa on mukavaa.

Hyvä kirjanpitäjä osaa myös tuottaa asiantuntevaa taloustietoa yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Hyvä yrittäjä on myös kiinnostunut yrityksensä taloudellisesta tilanteesta ja muustakin kuin, siitä mitä jää viivan alle. Yrittäjän on hyvä tietää yrityksen kannattavuudesta ja vakavaraisuudesta sekä verrata kuluneita vuosia nykyiseen ja tulevaan.

Tarjoamme käyttöösi kaavioita ja tunnuslukuja ja tietenkin täyden selvityksen, mitä ne yrityksestäsi kertovat. Näiden tulkinta tuo aivan uutta ulottuvuutta omaan yrittämiseen ja yritykseen. Oman toiminnan seuraaminen kannustaa yrittämään paremmin ja tekemään tulosta.